TRATAMENTUL MINUNE împotrivă Covid-19. Medicii români au făcut anunțul

TRATAMENTUL MINUNE împotrivă Covid-19. Medicii români au făcut anunțul

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Remdesivir este în acest moment cea mai bună șansă de tratament pentru coronavirus. Până acum, testele au arătat că acest medicament este unul eficient pentru COVID-19, însă nu sunt niște studii făcute pe un număr foarte mare de persoane. 

Acțiunile companiei Gilead, care produce acest medicament au “explodat” la bursă după primele teste reușite la tratamentul noului coronavirus, iar americanii au anunțat că o fiolă va costa 520 de dolari. Un bolnav are nevoie de aproximativ 6 fiole să se vindece de COVID-19.

FANATIK a vorbit cu doctorul Florin Chirculescu, medic primar în chirurgie toracică la Spitalul Universitar din București, despre ceea ce ne așteaptă în continuare în epoca post-COVID-19. Medicul susține că în acest moment remdesivir este cea mai bună șansă la un tratament:

Tratamentul cu Remdesivir, eficient pentru noul coronavirus? “Este cea mai bună șansă”

“Probabil că sunt necesare niște mijloace mai relaxate, dar portul măștii, spălatul des și mult trebuie să fie reguli. Să sperăm în acest Remdesivir despre care se discută de mai multe luni, sperăm că va avea un efect și virusul va reacționa la el.

Este cea mai bună speranță în momentul de față. Dar uite cât de multe variabile avem. Cred că trebuie să începem să ne mișcăm, pentru că altfel vom muri de alte boli, nu de coronavirus. Da, mască, da, distanțare fizică, da, spălat pe mâini cât se poate de des”, a spus doctorul pentru FANATIK.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.