Trei dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului întocmite în acest week-end de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei

Trei dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului întocmite în acest week-end de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei.

Pe tot parcursul acestui week-end poliţiştii rutieri din Sighetu Marmaţiei au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În cadrul activităţilor desfăşurate, aceştia au depistat trei persoane care au pus în pericol siguranţa pe drumurile publice, conducând autoturisme în stare de ebrietate.

Sâmbătă după-amiaza poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au intervenit, pe D.J.186, după ce au fost sesizaţi prin SNAUAU 112 despre faptul că un autoturism se deplasează haotic dinspre Bârsana spre Sighetu Marmaţiei. În momentul în care a fost depistat de poliţişti autoturismul era oprit pe raza localităţii Onceşti. Verificările poliţiştilor au relevat că autoturismul a fost condus de un clujean de 37 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Recordul de alcool la volan aparţine unui sighetean de 45 de ani. Acesta a fost depistat de poliţişti ieri după-amiază, în timp ce conducea un autoturism  pe strada Geroge Coşbuc din municipiu. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

Azi-noapte, la ora 00.40, poliţiştii au depistat un tânăr de 28 de ani, din Hoteni, care conducea pe strada Făget din Sighetu Marmaţiei, cu o alcoolemie de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.