Trei persoane depistate de polițiști în timp ce transportau cu trenul ţigări de contrabandă

Poliţiştii Biroului Județean de Poliţie Transporturi Maramureș și cei din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Sighetu Marmației au depistat trei persoane care transportau cu trenul 124 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată iar persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 4500 de lei.

În timp ce acţionau pentru combaterea contrabandei cu tutun şi a călătoriilor frauduloase cu trenurile de călători, poliţiştii au depistat în trenul care se deplasa pe relația Valea Vișeului – Sighetu Marmației trei persoane care aveau asupra lor mai multe pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani și doi bărbați de 41 și 43 de ani, toți domiciliați în localitatea Valea Vișeului, comuna Bistra.
124 de pachete cu țigări pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de proveniență au fost ridicate în vederea confiscării iar persoanele depistate au fost sancționate contravențional conform Legii nr.12/1990 Republicată cu amenzi în valoare de 4500 de lei.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.