Trei SITUAȚII DE URGENȚĂ ÎN WEEKEND la Borșa

Pompierii maramureșeni au intervenit la 5 situații de urgență în intervalul 10.11-13.11.2017.

Vineri, 10.11., militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa alături de pompierii voluntari au lichidat un incendiu izbucnit la podul unei case, în localitatea Colțirea. Flăcările au distrus circa 3 metri pătrați de planșeu.

Sâmbătă, 11.11., pompierii borșeni au lichidat trei incendii. Primul incendiu a fost la un container de gunoi, unde au ars circa 50 kg de resturi menajere. Al doilea incendiu lichidat de Garda de Intervenție Borșa a fost la acoperișul unei case. În urma incendiului au ars circa 3 metri pătrați de acoperiș din lemn. Cel din urmă incendiu lichidat de militarii din Borșa a fost la un mijloc de transport. În urma incendiului au ars elementele combustibile din compartimentul motor.

Ieri, 12.11., Garda de Intervenție Bogdan Vodă, împreună cu pompierii voluntari din Săcel, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie. Focul a distrus 2 metri pătrați de asterială.

Personalul SMURD Maramureș a intervenit în cazul a 54 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 14 cazuri, Sighetu Marmației 8, Fărcașa 7, Bogdan Vodă 11, Borșa 1,  Vișeu de Sus 5, Târgu Lăpuș 7 și Cavnic 1 caz.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.