Trenul-hotel „Carpatia Express”

Carpatia-ExpressO modalitate originală de cazare pentru cei care îndrăgesc căile ferate sau cei care doresc să trăiască o experienţă deosebită. Garnitura este formată dintr-o locomotivă cu abur, un vagon-restaurant şi două vagoane de dormit produse în DDR pentru căile ferate ale fostei Cehoslovacii.

Pe lângă şarmul autentic al vagoanelor de dormit, „Carpatia-Express“ oferă 20 de compartimente, fiecare cu câte două paturi. Numai 50 de metri îi despart pe oaspeţi dimineaţa, de locul de plecare al Mocăniţei spre Valea Vaserului. Trenul-hotel staţionar se află într-o zonă îngrădită şi păzită. Vă stă la dispoziţie şi o parcare gratuită. Pachete de servicii la preţuri atractive vă vor face şederea în Vişeu de Sus de neuitat!

restaurantÎn vagonul-restaurant se serveşte dimineaţa micul-dejun, iar seara, la apusul soarelui o cină de neuitat la lumina caldă a lumânărilor.

Restaurantul stă la dispoziţia tuturor! Dacă doriţi să vă relaxaţi la o cină după o zi plină de experienţe pe Valea Vaserului, sau să vă încărcaţi cu energie din bogatul bufet suedez de la micul-dejun, sunteţi întotdeauna în trenul-hotel „Carpatia-Express“ bine-veniţi.
Menţiune: Locurile în resturant fiind limitate, este obligatorie o rezervare în prealabil! Pentru cină, cel târziu până la ora 16:00 a acelei zile, iar pentru micul-dejun, cel târziu până la ora 18.00 cu o seară înainte.

Informații privind tarifele de cazare la trenul-hotel sau cele pentru Mocăniță, pot fi găsite pe site-ul oficial www.cffviseu.ro. Tot la această adresă se pot afla și detalii privind facilitățile oferite turiștilor. Pentru rezervări sau informații suplimentare se poate apela la numărele de telefon: 0262353381 ; 0744686716 sau la adresa de e-mail info@cffviseu.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.