Trenul personal Baia Mare-Satu Mare a deraiat în Busag. Trafic feroviar oprit!FOTO

În urmă cu câteva minute trenul personal ce face legătură între Satu Mare şi Baia Mare a deraiat la aeroport în zona pădurii de la Busag din cauza terasamentului.

Viteza maximă de circulaţie pe acest segment feroviar este de 30km/h.

La faţa locului a fost trimis un echipaj al ambulanţei.

Trenul accelerat Baia Mare – Satu Mare este blocat în gara Baia Mare.

Traficul ferofiar este blocat.

UPDATE:”Evenimentul a fost înregistrat în jurul orei 9:45. Este vorba de o deraiere a trenului Regio 4313 care aparține operatorului național CFR Călători. Acesta circula pe relația Satu Mare — Baia Mare, iar deraierea s-a înregistrat între stațiile Bușag și Baia Mare. În tren erau 12 călători care au fost preluați cu mijloace locale până în stația Baia Mare de unde vor fi preluați de o altă garnitură și își vor continua călătoria. Din primele informații nu au fost răniți”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan.

Aceasta a menționat că deocamdată nu se știe din ce cauză s-a produs această deraiere, dar ancheta care se află în derulare urmează să stabilească cauzele exacte ale deraierii.

UPDATE:La ora 16.15 s-a redeschis linia CF Busag-Baia Mare, informează Oana Branzan purtător de cuvânt al CFR Infrastructură.

 

 

4 COMENTARII

  1. Pe vremea lui Ceaușescu trenul ăsta ducea zilnic sute de persoane pe această rută. Nu mai durează mult și nu mai avem trenuri în România! Hoții și corupții au furat tot!pe lângă, ca trenul mergea cu viteza melcului, mai și sare de pe linie! RUȘINE! RUȘINE! RUȘINE!!!

  2. A deraiat din cauza vitezei mari ….. in 1900 cand a fost fabricat in Germania viteza era de 10 Km pe ora

  3. La ora 16.15 s-a redeschis linia CF Busag-Baia Mare, informează Oana Branzan purtător de cuvânt al CFR Infrastructură.

  4. Ce facem mai nenorocitilor in tim de razboi cu aceasta cale ferata,asta se poate numi fabrica morti mergi pe campia transilvaniei pana catre CARAS SEVERIN,abia circula trenurile e vai si amar de capul nostru,de ce a zis acel nenorocit ca scoate pusca si impusca toti comunisti numai sa vina la putere,ori cum va veni mai nenorocitilor ca sa distru EUROPA cu banditismul,hotia,talharia singura alternativa pt toata lumea e COMUNISMUL BINE INTALES CU FATA UMANA;CU RESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.