Tribunalul Cluj a decis: Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, poate comunica cu Radu Țolaș și Florin Creț care au depus deja mărturie în proces

Instanța de fond a elimat interdicția de a comunica pe care o avea primarul Cătălin Cherecheș cu Radu Țolaș și Florin Creț. Cei doi, martori în dosarul în care este cercetat primarul municipiului Baia Mare au depus deja mărturie. Decizia magistraților de la Tribunalul Cluj va rămâne definitivă în 48 de ore de la pronunțare, dacă nu este atacată cu recurs de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

În susținerea demersului de anularea interdicției de a comunica cu Radu Țolaș și Florin Creț, primarul Cătălin Cherecheș a arătat că cei doi sunt angajați ai Primăriei Baia Mare cu care trebuie să relaționeze și nu poate face acest lucru. Mai exact, Radu Țolaș este consilier în cadrul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, iar Florin Creț este consilier local și președintele comisiei de buget finanțe din cadrul Consiliului Local Baia Mare.

Florin Creț a depus mărturie la termenul din această săptămână, în timp ce Radu Țolaș a făcut acest lucru în urmă cu două luni.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.