Trooper Unplugged la Teatrul Excelsior! VIDEO

Afis turneu Trooper - 20 de  ani (1)Pe 23 octombrie 2015, de la orele 20:00, teatrul Excelsior va fi gazda unuia dintre cele mai așteptate concerte ale acestei toamne: Trooper concertează unplugged, cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență. Cei prezenți vor avea parte de un playlist special, cu multe piese care nu au mai fost cântate niciodată sau care au văzut lumina scenei foarte rar și de doi invitați care, împreună cu troopeții, vor oferi o noapte de neuitat.

Trooper, o formație recunoscută pentru energia debordantă de la concertele electrice, vă propune o abordare specială a catalogului propriu, aducând o altă viziune asupra unor piese pe care ascultătorii formației nu și le-ar putea închipui cântate astfel. Și, pentru că acest concert va avea loc într-o locație mai puțin obișnuită pentru un concert Trooper, Alin „Coiotu” Dincă s-a hotărât să vă lanseze o altfel de invitație:

https://www.youtube.com/watch?v=rn_2thkBqjc&feature=youtu.be

Trooper, una dintre cele mai iubite formații de muzică rock din România, aniversează în această toamnă 20 de ani de existență. După 7 albume de studio, 1 album live și multe sute de concerte alături de cele mai mari nume ale rockului mondial, cum sunt Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Megadeth, Europe, Whitesnake, Trooper demarează un nou turneu național care va cuprinde cele mai importante orașe din România.

Până în prezent au fost confirmate următoarele date:

10 octombrie – Câmpina – Club Live

16 octombrie – Băicoi – Club Touche

17 octombrie – Cluj Napoca – Flying Circus

18 octombrie – Pitești – Club Hush

23 octombrie – București – Teatrul Excelsior – Unplugged

24 octombrie – Târgoviște – Fiord

30 octombrie – Iași – Rock’n Iași

31 octombrie – Bacău – Pub S

06 noiembrie – București – Arenele Romane

07 noiembrie – Brașov – Rockstadt

04 decembrie – Buzău – Cafeneaua Artiștilor

05 decembrie – Suceava – 31 Motor’s Pub

12 decembrie – Sibiu – Rock Pub&More

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.