TSD Baia Mare și-a schimbat conducerea. Ciprian Bogdan, noul președinte al organizației municipale de tineret

image-1ab9028853953fa5ff64f08814bf649910441ed05c66609b7fbb782d74a3eb8d-V   (1)TSD Baia  Mare și-a schimbat conducerea. Ciprian Bogdan, noul președinte al organizației municipale de tineret

În după-amiaza zilei de vineri, 21 august, la sediul PSD Maramureș a fost organizată conferința de alegeri a TSD Baia Mare, unde au participat aproximativ 50 de delegați. Alegerile organizației de tineret ale social-democraților din Baia Mare au avut loc în prezența președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, ale deputaților Călin Matei și Florin Tătaru, a președintelui TSD Maramureș, Cosmin Butuza, a președintelui PES Activists Maramureș, Raluca Șimu, dar și a fostului președinte al TSD Baia Mare, Ciprian Cozoplean.

Alegerile au stabilit noii conducători ai TSD Baia Mare, iar președinte a fost validat Ciprian Bogdan, în timp ce funcția de secretar a revenit lui Florin Podină. Vicepreședinții aleși ai organizației municipal de tineret ai PSD sunt Florin Bratu, Flaviu Bălan, Ciprian Podar, Dan  Filip și Mihai Corlan. Seniorii partidului, care au dorit să participe la alegerile de la tineret, au felicitat aripa tânără a PSD pentru activitatea de până acum și au dorit, noii conduceri alese, rezultate cât mai bune la scrutinele de alegeri din 2016.

tsdNoul președinte al TSD Baia Mare, Ciprian Bogdan i-a mulțumit fostului lider al tinerilor băimăreni, Ciprian Cozoplean, pentru activitatea depusă în cadrul organizației. Acesta a arătat, însă, că TSD are nevoie și de proiecte noi, care să se adreseze nevoilor tinerilor social-democrați și să atragă, totodată, mai mulți tineri spre partid. “Apreciez activitatea pe care Ciprian Cozoplean a avut-o în cadrul organizației TSD Baia Mare și îmi doresc ca toate proiectele sale de succes să fie continuate și în mandatul meu.

Avem nevoie, însă, și de proiecte noi, care să apropie din ce în ce mai mulți tineri de ideile social-democrate.

Consider că, cel mai important este faptul că am realizat că doar împreună putem fi puternici.Viitoarele nostre victorii politice sunt posibile doar într-o echipă unită și puternică.

Avem exemplele unor tineri social-democrați care au reușit: Gabriel Zetea, Ioana Pop, Cosmin Drulea și alții. Aceste exemple trebuie să ne motiveze și pe noi. În 2016 trebuie să fim pregătiți să preluăm responsabilități la nivelul administrației publice locale și județene și doar prin muncă susținută vom reuși” , a declarat noul președinte al TSD Baia  Mare, Ciprian Bogdan, la finalul conferinței de alegeri.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.