TU CUM ITI TII MAINILE PE VOLAN ? AFLA CE FEL DE SOFER ESTI…FOTO

TU CUM ITI TII MAINILE PE VOLAN ? AFLA CE FEL DE SOFER ESTI…FOTO

1. Soferul este o persoana disciplinata, rece si increzut in sine. Destul de tacut si nu-i place sa vorbeasca in timp ce conduce. Te va duce la destinatie, dar va trebui sa te distrezi singur pe drum.

2. Soferul nu este prea increzut in sine si tot timpul se gandeste la pericolele care il paste. Ar fi bine sa nu-l deranjezi cu discutii sau mai ales cu sfaturi in timp ce conduce – nu se va termina cu bine.

3. Soferul stie care ii este destinatia. Este vesel si prietenos. Conduce usor si nefortat, nu este impotriva sa discute cu pasagerii, dar in orice moment este atent la drumul pe care il parcurge. Drumul cu un astfel de sofer va fi vesel, rapid si sigur.

4. Pozitia mainilor indica o incapatanare fara margini si curaj negandit. ii place sa-si faca de cap pe traseu, comentand greselile celorlalti participanti in trafic. Sa-i faci observatii este in zadar.

5. Aceasta modalitate de a conduce este caracteristica celor mai pesimisti. in timp ce conduce nu are nevoie de interlocutori, dar de ascultatori – pentru ca sa-si planga soarta pe care o are.

6. Este o pozitie caracteristica soferilor siguri pe sine si experimentati. Nu le place sa riste, dar nici nu se asigura. Poate sa discute atunci cand drumul de parcurs este fara probleme, dar reactioneaza imediat atunci cand apar situatii neprevazute.

7. Soferul este un om visator, caruia ii este greu sa se afle pentru mult timp in aceeasi situatie. Pe drum va vorbi mult, uneori chiar va gesticula si se va intoarce spre interlocutor. Un pic cam riscant…

8. Nervos si usor iritant. Asemenea soferi sunt adevarate pedepse pentru pasageri. Ei se considera intotdeauna superiori fata de ceilalti conducatori si s-ar putea chiar opri sa tipe la cei „vinovati”, arata dozadesucces.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.