Turneul Final 4 al Cupei României. Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi!

handbalSâmbătă şi duminică, în sala sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare are locul turneul Final 4 al Cupei României. În prima zi au loc semifinalele, după următorul program: 11.30 – CSM Bucureşti vs. SCM Craiova, 14.00 – HCM Baia Mare vs. Universitatea Neptun Constanţa. În a doua zi de turneu sunt planificate finalele: de la 14.00 cea mică, de la 16.30 finala mare. Accesul suporterilor se face strict pe baza biletelor, care vor fi puse în vânzare începând de joi, de la ora 15.00.

Sâmbătă şi duminică, 25 şi 26 aprilie, sala sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare găzduieşte turneul Final 4 al Cupei României.

În prima zi sunt programate semifinalele, după următorul program: 11.30 – CSM Bucureşti vs. SCM Craiova, 14.00 – HCM Baia Mare vs. Universitatea Neptun Constanţa. Pentru această zi, un bilet cu loc costă 10 lei, unul fără loc – 3 lei. Un bilet asigură accesul la ambele partide.

În a doua zi de turneu se joacă finalele: de la 14.00 cea mică, de la 16.30 finala mare. Pentru această zi, un bilet cu loc costă 20 lei, unul fără loc – 5 lei. Un bilet asigură accesul la ambele finale.

Accesul suporterilor se face strict pe baza biletelor, care vor fi puse în vânzare la sala sporturilor, începând de joi, de la ora 15.00. Programul complet de vânzare a biletelor urmează a fi anunţat.

Abonamentele nu sunt valabile pentru turneul Final 4 al Cupei României. Până vineri, însă, locurile abonaţilor vor fi rezervate în cazul în care aceştia doresc să îşi achiziţioneze bilet pe locul abonamentului. În caz contrar, şi aceste locuri vor fi scoase la vânzare, începând de sâmbătă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.