U Alexandrion Cluj, ultimul adversar din turul Ligii Naţionale pentru HCM Baia Mare

În ultima etapă din turul Ligii Naţionale, a 13-a, mâine, de la ora 17.00, HCM Baia Mare primeşte vizita grupării U Alexandrion Cluj. Partida va fi condusă de Alina Muntean şi Mirabela Turdean (Mureş).

Dacă HCM Baia Mare abordează meciul de mâine după victoria de la Slobozia repurtată în detrimentul grupării CSM Unirea la scorul de 33-21, în etapa precedentă de Ligă Naţională, Corona Braşov le-a administrat clujencelor de la U Alexandrion o înfrângere la scorul de 24-35 în etapa 12.

„Clujul nu traversează o perioadă foarte bună, are o bancă subţire. Un lot cu multe jucătoare lipsite de experienţă, dar este o echipă care poate să facă surprize, dacă ţinem cont de egalul făcut cu Roman-ul. Va fi un joc de pregătire pentru cel de duminică, de la Lublin, din Champions League. Vom încerca şi câteva scheme de atac şi apărare pentru tactica meciului de la Lublin”, a declarat antrenorul HCM-ului.

Băimărencele au acumulat 33 de puncte cu care ocupă locul 1 în clasament, U Alexandrion are 8 puncte şi este pe locul 13.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.