Uimitor! S-a vindecat singură de coronavirus, fără tratament! Vezi ce au descoperit cercetătorii

Uimitor! S-a vindecat singură de coronavirus, fără tratament! Vezi ce au descoperit cercetătorii

Incredibil! O femeie din China a reușit să se vindece singură de coronavirus, fără tratament.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cu toate că a fost diagnosticată cu COVID-19 și a fost internată, pacienta se pare că a reușit să învingă singură teribila boală ce a omorât deja zeci de mii de oameni și a infectat alte sute de mii. 

Cum s-a vindecat singură femeia

Cercetătorii australieni au scos la iveală un caz inedit, cel al unei paciente de 47 de ani din Wuhan, care a ajuns în Australia și care s-a vindecat în totalitate, singură, fără să îi fie administrate medicamente. Doctorii spun că pe perioadă internării, aceasta nu a primit antibiotice sau alte preparate antivirusale și cu toate acestea, ea s-a vindecat, fără probleme, în doar două săptămâni. Acesta este și motivul pentru care oamenii de știință de la Universitatea din Melbourne, Australia, au ajuns la concluzia că un organism cu o imunitate bună poate învinge singur infecția cu coronavirus, fără ajutor medicamentos. Cu toate acestea, situația pare să depindă de la pacient la pacient.

Povestea femeii care s-a vindecat singură

Femeia din China fost depistată cu simptome specifice coronavirus atunci când a ajuns în Australia, din China, mai exact din epicentrul Wuhan. Specialiștii mai atrag atenția că aceasta nu avea vicii și nu avea niciun fel de afecțiuni patologice, iar pe toată durata spitalizării medicii nu i-au administrat deloc medicație. Astfel, se pare că in afară de coronavirus nu suferea de alte boli, motiv pentru care doctorii au ales doar să o hidrateze constant pe pacientă, pentru a menține echilibrul de apă în organism care poate să scadă din cauza febrei.

Videncare totală, după 14 zile

Surprinzător este faptul că după doar două săptămâni, aceasta s-a vindecat singură, în totalitate. Rezultatele studiului au fost publicate recent în revista Nature și acestea demonstrează că sistemul imunitar al femeii a reacționat specific unei gripe sezoniere obișnuite și corpul ei a reușit să facă față COVID-19. „Studiul nostru demonstrează că, deși COVID-19 este generat de un virus nou, pe durata de însănătoșire a persoanelor fără probleme anterioare de sănătate, răspunsul imunitar este unul ferm și stabil, la fel cum se întâmplă în cazul banalei gripe”, a declarat unul dintre autorii studiului, Katherine Kedzierska, din Australia.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.