„Uite Vine Moş Crăciun”, cu Gaşca ZURLI, la BAIA MARE

Mirela Retegan şi GAŞCA ZURLI vă propune pentru perioada Sărbătorilor de iarnă spectacolul “Uite, vine Moș Crăciun”! Este cel mai vesel, emoționant și colorat spectacol de Crăciun dedicat întregii familii.

Spectacolul este la TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Teatrului Municipal din BAIA MARE

Program casierie: Luni- Vineri- 10.00- 12.00/ 15.00-17.00
Detalii la telefon 0262.211.124

Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, ar vrea să oprească sărbătoarea Crăciunului şi sosirea Moşului. Dar, Gaşca Zurli, împreună cu Zâna Bună au pregătit trucuri speciale pentru ea. Copiii vor ajuta Gaşca iar Tura Vura va suferi cea mai mare înfrângere din viaţa ei. Împotriva dorinţei vrăjitoarei Gaşca reuşeşte să împodobească un brad de Crăciun şi să aştepte cel mai iubit personaj al tuturor timpurilor.

Surpriza spectacolului este Moș Crăciun. El își face apariţia spre bucuria copiilor din sală. Fetița Zurli are multe întrebări pentru Moșul, întrebări pe care cu siguranță cei mici le-au adresat măcar o dată părinților lor: cum reuşeşte să ajungă într-o singură noapte peste tot, cine îi aduce lui cadouri, dacă nu îl doare barba şi cine îi pregăteşte lui masa de Crăciun. Moșul răspunde răbdător la toate întrebările și le face surprize minunate prietenilor din Gașcă și copiilor din sală.

Spectacolul este interactiv. Copiii și părinții din sală sunt în permanență antrenați în cântece și jocuri. Cântecele zurli și colindele tradiționale, din folclorul românesc și din folclorul copiilor, au fost reorchestrate și interpretate în cea mai veselă manieră de Cornel Sorian – compozitorul şi producătorul muzical al cântecelor Găştii Zurli.

Costumele sunt frumoase, colorate, de sărbătoare, iar întreg spectacolul este învăluit în magie.

Gașca Zurli este cea mai veselă trupă pentru copii, care funcționează cu succes de aproape 5 ani. E cunoscută în țară și în București, unde joacă spectacole cu sala închisă. Mirela Retegan – inventatorul Găștii – a reușit să cântărească bine și să măsoare cu precizie fiecare ingredient – interactivitate, muzică, dans, educație, curiozități, umor și atenție pentru copii, fără a face vreun rabat de la calitatea spectacolelor pregătite.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.