ULTIMA LOVITURA pentru Becali! A pierdut tot! E DEZASTRU!!!

becaliPerioada petrecuta dupa gratii l-a afectat din plin pe Becali, afacerile sale prabusindu-se una dupa alta. Mai mult, Becali nu a mai vandut niciun teren in ultimii doi ani si jumatate, iar acest lucru a dus la lipsa de lichiditati, precizează într-o analiză site-ul ziare.com, cei care au realizat și o radiografie a celorlalte afaceri pe care Becali le deține.

Eșecul echipei Steaua din Liga Campionilor scoate la iveală probleme financiare foarte mari pe care finanțatorul Gigi Becali le are în afaceri.

VEZI: Gigi Becali, tună și fulgeră după eliminarea Stelei : “Dau Steaua cadou”

La finalul unei veri in care Steaua s-a pregatit de Liga Campionilor cu un buget infim de transferuri, Gigi Becali a facut un anunt soc, in interventia de la SportRo: „In acest moment, nu mai am nici 20 de milioane de euro!

Cum se prezinta afacerile lui Becali

Avicola Iasi SA – Firma se afla in insolventa, avand pierderi in valoare de 143.000 de lei in ultimul an. Avicola a ajuns pe butuci, avand doar patru angajati in acest moment.

Romes – O firma ce produce tuburi electronice, nu mai are niciun angajat, iar cifra de afaceri este zero.

Uzina Mecanica Dragasani – Pierderile din 2014 se ridica la un milion de lei, dupa ce cu un an in urma avusese pierderi de peste 200 de mii de euro.

Arcom SA – Si aceasta firma se afla in insolventa, pierderile din 2014 ridicandu-se la aproape 3 milioane de lei. Pierderile sunt cu aproape 50% mai mari fata de anul precedent.

Cum piata imobiliara s-a aflat intr-un blocaj, iar celelalte afaceri sunt la pamant, singurul colac de salvare pentru Becali a ramas Steaua.

Echipa i-a adus incasari importante in ultimii ani, insa chiar si la Steaua exista o tendinta de declin. In 2014, Steaua a inregistrat un profit de 4,9 milioane de euro, fata de 13,3 milioane de euro in 2013.

sursa:libertatea.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.