Ultimele cuvinte rostite de Ileana Ciuculete îți sfâșie inima.

Ileana Ciuculete a murit. Ea și-a petrecut ultimele două zile din viață în comă. A deschis ochii înainte de muri și și-a chemat soțul. Doar pentru a-l anunța că o să plece dintre cei vii, apoi și-a dat ultima suflare în brațele lui.

Ileana Ciuculete intrase în comă de două zile. Soțul său nu a părăsit salonul din clinica privată unde aceasta era internată. Chiar înainte de a-și da ultima suflare, medicul i-a spus lui Cornel Galeș că singurul lucru pe care-l mai poate face este să-i aprindă o lumânare. În acel moment însă, cu ultimele puteri, Ileana i-a dat soțului său o ultimă dovadă a dragostei pe care i-a purtat-o un sfert de veac.

”S-a trezit din comă. A deschis ochii și l-a strâns de mână pe Cornel. Apoi, înainte de a-și da ultima suflare, i-a spus: ia-mă în brațe, eu o să plec. Au fost ultimele ei cuvinte”, a mărturisit nașa de cununie a artistei, Doina Belu.

Ileana Ciuculete a murit. Soțul i-a dat prima dată tragica veste nașei lor de cununie.

Femeia a fost prima care a vorbit cu soțul Ilenei, imediat după nenorocire.

L-am sunat să-l întreb de Ileana. A apucat să-mi răspundă. Plângea și urla. Ileana s-a dus, Uite, a înțepenit, se răcește. Ileana era lumina ochilor lui”, ne-a mai spus Doina Belu.

Ileana Ciuculete era foarte credincioasă și se împărtășise cu puțin timp înainte de a se interna.

”Amândoi erau habotnici, foarte credincioși. Țineau toate posturile, mergeau la biserică”, a adăugat nașa artistei.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.