Ultimul meci oficial din 2014 pentru campioana României: HCM Baia Mare – Metz Handball

De la ora 19.00, mâine, HCM Baia Mare joacă în compania campioanei Franţei, Metz Handball, în ultima etapă din grupa D a EHF Champions League. Va fi, de asemenea, ultimul joc oficial din anul 2014 pentru campioana României. Băimărencele îşi aşteaptă suporterii la sală în număr cât mai mare, pentru a face împreună pasul spre o victorie care duce HCM-ul în primăvara europeană şi pentru a celebra – tot împreună – finalul unui an în care gruparea antrenată de Costică Buceschi şi Magda Kovacs a devenit pentru prima dată campioană naţională.

HCM Baia Mare a învins MKS Selgros Lublin în ambele manşe, cele patru puncte astfel câştigate plasând campioana României pe locul secund în clasamentul grupei D, clasament condus de Larvik, cu 10 puncte. Campioanele Franţei şi Poloniei au câte trei puncte şi ocupă locurile 3 şi 4.

Băimărencele vor nu numai locul 2 în grupă, dar doresc şi să demonstreze că evoluţia din Metz, din tur, atunci când au pierdut cu 24-34 (10-13) a fost o întâmplare nefericită. Atunci, Ana Gros cu 7 goluri pentru Metz, respectiv Eliza Buceschi şi Ekaterina Davydenko cu câte 5  pentru HCM au fost principalele marcatoare.

„Va fi un meci foarte-foarte greu. Întâlnim o echipă care vrea să rămână în Liga Campionilor, dar şi noi dorim să arătăm că ne putem bate cu orice altă echipă din Europa. Vor veni foarte hotărâte să-şi vândă scump pielea şi trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru. Aşa cum trebuie să fim pregătiţi să jucăm 60 de minute la acelaşi nivel şi să ne batem pentru fiecare minge”, a menţionat antrenorul Costică Buceschi.

Partida va fi arbitrată de Miljan Vesovic şi Novica Mitrovic din Macedonia. Delegat EHF este Cornelius Wiebrands din Olanda.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.