Un bărbat din Borşa este cercetat penal după ce a postat pe Facebook poze în care ținea o armă de vânătoare în mană

Un bărbat din Borşa este cercetat penal după ce a postat pe Facebook poze în care ținea o armă de vânătoare în mană

Armă ridicată de poliţişti de la un borşean care nu este autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din Borşa, au efectuat cercetări specifice în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii au vizat documentarea activităţii unui bărbat de 66 de ani, din Borşa, după ce la data de 11 noiembrie s-au sesizat din oficiu că acesta deţine o armă, posibil letală, după ce a postat fotografii şi imagini video cu arma respectivă pe o reţea de socializare. Bărbatul nu este autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii.

În urma activităţilor desfăşurate miercuri, 13 noiembrie, poliţiştii au ridicat arma şi cartuşele aferente, urmând ca acestea să fie supuse unei expertize.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.