Un borșan de 31 de ani a fost ”vizitat” de mascați. Ce au ridicat din casa acestuia polițiștii?

Ieri, 16 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii din Borșa, criminaliști și luptători SAS, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, emis de judecătoria Vișeu de Sus.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Acțiunea a vizat locuința unui bărbat de 31 de ani din Borșa, ocazie cu care au fost identificate și ridicate ca fiind deținute fără drept o baterie de artificii cu 300 de focuri, o baterie de artificii cu 66 de focuri, peste 10.000 de bucăți petarde de diferite categorii și 516 bucăți emițătoare de sunet.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 31 de ani nu deține autorizație conform pentru a deține și comercializa materii explozive, respectiv articole pirotehnice, conform art. 8 din Legea nr. 126/1995 republicată privind regimul materiilor explozive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus pentru comiterea infracțiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de aceeași Lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.