Un borșean a vrut să se arunce în gol, de pe un bloc! S-ar fi sinucis din dragoste!!!

sinucidere Dragostea, bat-o vina era cât pe ce să-i vină de hac unui târnăr borșean, care s-a gândit să aleagă o metodă mai neobișnuită de a-și pune capăt zilelor. Astfel, acesta a urcat pe blocul situat pe strada Tineretului, Nr. 7, din Borșa, amenințând că se va arunca în gol. Tentativa de suicid care a fost întreruptă, din fericire, de angajații ISU, reprezentanții Poliției și a Poliției Locale a fost urmărită de mulți curioși.

Contactat telefonic, primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș a declarat că tânărul a vrut să-și pună capăt zilelor din cauza unei decepții în amor.

VEZI: Primăria Borșa oferă ajutor financiar familiei tânărului mort în tragicul accident din Italia!

”Un îndrăgostit lulea, care a avut o ceartă cu iubita și a consumat ulterior câteva pahare de alcool, s-a gândit că cea mai simplă soluție de a rezolva disputa amoroasă este să se sinucidă, aruncându-se în gol. Din fericire, intervenția promtă a ISU, a Poliției și a Poliției Locale a făcut tânărul să-și revizuiască dorințele suicidale și să se termine totul cu bine”, a subliniat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

foto:arhiva

Amalia Babici Man

Loading...

2 COMENTARII

  1. eu am iesit de la munca cand l am vazut pe acoperis si vb la telefom sI zicea:imi dai copii.maiiiii imi dai copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.