Un celebru jucător a murit la 27 de ani

Veste șoc în lumea fotbalului, după ce căpitanul unei echipe nord-irlandeze a murit la vârsta de 27 de ani.

Fotbalul irlandez e în stare de șoc, după ce Ryan McBride, căpitanul lui Derry City, în vârstă de numai 27 de ani, a fost găsit mort în propriul dormitor, duminică după-amiază. Cauza decesului încă este un mister, mai ales că jucase fără probleme cu o zi în urmă, în victoria cu 4-0 contra celor de la Drogheda United.

Ryan McBride a decedat în mod neașteptat în locuința sa din orașul Derry. Cauza decesului nu este încă cunoscută, notează RTE News.

O mulțime de fani au venit în fața casei fostului fundaș central irlandez, aflată în apropierea stadionului lui Derry City, pentru a-l omagia.

De asemenea, mai multe cluburi din prima ligă irlandeză au transmis mesaje de susținere pentru clubul de pe Brandywell Stadium.

Erin, soția lui McBride, a publicat o fotografie a lui Ryan, alături de mesajul: „Fără cuvinte. Devastator”.

„Nu pot să cred veștile tragice pe care le-am auzit despre Ryan McBride… Un războinic absolut pe teren. Toate gândurile sunt alături de familia sa”, a scris și Gavan Holohan, mijlocaș la Galway United.

„Suntem șocați să aflăm în această seară despre decesul unui membru al nostru și căpitan, Ryan McBride”, a scris și Federația Irlandeză de Fotbal.

Nu este prima tragedie care se abate asupra clubului Derry City. Anul trecut, fostul atacant Mark Farren a murit la 33 de ani, după ce a pierdut lupta cu o tumoare pe creier.

131 de meciuri și 9 goluri a adunat Ryan McBride în tricoul lui Derry City, pentru care a jucat în perioada 2011-2017.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.