Un cerșetor s-a deghizat în măicuță ca să primească mai mulți bani. Ce sumă strânsese când a fost prins

O falsă măicuță care lua bani de la oameni lângă o biserică din Capitală a fost descoperită de polițiști. Sub hainele monahale se afla, de fapt, un bărbat, care a descoperit o metodă mai eficientă de a câștiga bani.

Bărbatul de 27 de ani purta straie negre, broboadă pe cap, iar masca îi acoperea aproape toată fața, spun polițiștii locali din București. Oamenilor le era aproape imposibil să își dea seama că nu au în fața lor o călugăriță.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

„Oftează şi cere bani enoriaşilor din biserică. „Bogdaproste, e pentru mânăstire”, suspină călugărița. Apoi, cu pași repezi, se îndreaptă spre ieșire. Ca să nu creeze suspiciuni, măicuța se oprește câteva clipe pe scările lăcașului de cult și, în semn de mulțumire pentru mila primită, începe să-i miruiască pe credincioși”, povestesc polițiștii locali pe Facebook.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Un echipaj al Poliției Locale a Municipiului București care patrula în centrul Capitalei a observat scenele neobișnuite și după ce i-au cerut actele, au descoperit că sub veșmântul negru se afla de fapt un bărbat. Mai mult, acesta era sănătos și nu avea vreun handicap – așa cum se prezenta oamenilor cărora le cerea bani.

Agenții au descoperit că bărbatul a mai fost prins cerșind bani de la oameni deghizat în femeie. „Era îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roșie, ca sângele, simulând lipsa unui braț pierdut în urma amputării”, spun polițiștii locali.

Condus la secție, bărbatul le-a spus polițiștilor că este mai profitabil să cerșească deghizat în femeie, mai ales când simulează și un handicap. „Ca bărbat, lumea te trimite la muncă. Îți mai trage și un pumn în cap”, a spus el.

În urma controlului sumar corporal, asupra sa a fost găsită suma de 800 de lei.

Despre hainele monahale pe care le purta, bărbatul a susținut că acestea nu erau veșminte bisericești, ci haine cumpărate de la second-hand.

Bărbatul de 27 de ani a sancționat contravențional și predat Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.