Un cioban din Satu Mare si cainele sau de paza au fost devorati de mistreti si alte animale salbatice

Un cioban din Satu Mare si cainele sau de paza au fost devorati de mistreti si alte animale salbatice

Incident cumplit in Satu Mare. Un cioban a fost gasit mort pe o pasune, dupa ce a fost sfasiat de animalele salbatice. Barbatul a fost gasit alaturi de cainele sau, care era in aceeeasi stare, scrie Libertatea.ro

Un cioban a fost gasit mort pe o pasune din Satu Mare, într-o stare deplorabila, sfâsiat de animale salbatice. Ciobanul din satul Orbau a fost gasit alaturi de câinele sau care a avut aceeasi soarta.
Aurel Piros, cioban de profesie, a fost gasit sfâsiat de animalele salbatice, pe o pasune, anchetatorii precizând ca a suferit o moarte violenta, ucis de catre mistreti. Câinele sau de paza a fost si el devorat de aceste animale, informeaza Libertatea.
Conform autoritatilor, zona este plina de animale salbatice si oamenii se plâng constant ca porcii mistreti le fac pagube în gospodarii. Mistretii se deplaseaza în grupuri, dupa hrana si adapost.
„Mistretii ataca doar daca se simt încoltiti. Masculul da cu coltii si taie, în timp ce scroafa musca si zdrobeste. Am vazut cazuri când scroafa a muscat capul unui câine si apoi l-a zdrobit. De obicei, mistretul nu ataca, dar daca se simte haituit sau este îngramadit într-o zona, atunci se apara atacând. În general, mistretul reuseste sa dea doar pâna la brâul omului. Mai sus, în functie si de marimea animalului, nu ajunge. Sunt mai rare agresiunile mistretilor, dar au mai fost astfel de incidente. Atacurile mistretilor pot avea loc în orice moment, nu exista o perioada anume a anului”, a declarat un vânator.

 

sursa:stirilekanald.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.