Un comunicat a Agenției Naționale de Integritate din 12 decembrie 2016 pune pe jar aleșii locali și județeni din Maramureș

Un comunicat a Agenției Naționale de Integritate din 12 decembrie 2016  pune pe jar aleșii locali și județeni din Maramureș

În orice acțiune există un precedent, astfel comunicatul ANI din 12 decembrie 2016 pune pe jar aleșii locali băimăreni și județeni din Maramureș. Dacă nu ești informat, atunci șansele de a greși sunt foarte mari. O vorbă românească spune „cine are carte, are parte”, dar  în era digitală, ai nevoie de carte pentru a te informa și  aplica corect legea.

Comunicatul ANI  privind conflictul de interese administrativ menționează că  : „ȘTEFAN CONSTANTIN,  în exercitarea mandatului de consilier local în  cadrul  Consiliului Local al comunei Ion Neculce, județul Iași, acesta a votat în favoarea adoptării Hotărârii privind alegerea viceprimarului comunei, potrivit căreia persoana evaluată a fost ales în funcția de viceprimar al comunei menționate.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70, art. 71 și art. 77 din Legea 161/2003, art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 și art. 75 și 77 din Legea nr. 393/2004 .”

Conform coelgilor de la actualmm.ro printre cei care sunt în vizor ar fi șefii de la Consiliul Județean și actualii sau foștii de la Consiliul Local Baia Mare.

Lăsăm organele abilitate să-și facă datoria, iar noi le recomandaăm aleșilor să pună mâna pe carte  pentru a deveni  cetățeni informați.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.