Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis. Vezi ce a scris în biletul de adio

Omul de afaceri slătinean Radu Gheorghe, cunoscut drept Mârjacu, şi-a pus capăt zilelor, miercuri după-amiază, în comuna Nicolae Titulescu.

Omul de afaceri a fost găsit fără suflare, în incinta locuinţei din Nicolae Titulescu, de un membru al familiei.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„În urma unui apel prin SNUAU 112 , politiştii din cadrul Postului de Politie Nicolae Titulescu s-au deplasat la faţa locului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului. Din primele verificări, se pare că un bărbat, de 60 de ani, din Slatina, s-ar fi sinucis. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă, cu exceptia şantului de flexiune din jurul gâtului, specific spanzurării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Oferte de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

Potrivit primelor informaţii, bărbatul a lăsat un bilet de adio, prin care îşi anunţă familia că nu mai are datorii la cămătari şi îşi doreşte ca magazinul să meargă în continuare. Mai mult, Mârjacu scrie în bilet că nimeni nu este vinovat de moartea sa.

Potrivit unor informaţii, Mârjacu a mai avut tentative de suicid. În urmă cu câteva săptămâni, s-a primit un apel la 112, prin care un taximetrist anunţa că omul de afaceri i-a cerut să îl ducă în zona Podului Olt, de la ieşirea din Slatina, şi i s-a părut suspect când i-a cerut să îl lase acolo. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu l-au mai găsit.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.