Un cutremur de magnitudine aproape 6 s-a produs în urmă cu puţin timp. Este posibil să existe replici puternice

Un cutremur de magnitudine aproape 6 s-a produs în urmă cu puţin timp. Este posibil să existe replici puternice

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Un cutremur de magnitudine aproape 6 a lovit, luni, insula Mindanao, în Filipine, a anunţat Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC), citat de Reuters și Agerpres.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Cutremur INFP anunţă că iar sunt probleme în Filipine. În ziua de 16 Noiembrie 2020, la ora 00:37:44 (ora locală a României), s-a produs în MINDANAO, PHILIPPINES un cutremur semnificativ cu magnitudinea mb 5.9, la adâncimea de 47km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 81km E de Butuan, 85km E de Libertad, 178km N de Magugpo, 188km E de Cagayan de Oro, 222km E de Iligan City, 224km N de Davao, 239km E de Iligan, 244km E de Mantampay, 283km NE de Budta, 283km NE de Malingao.

Un cutremur cu magnitudinea de 6,6 pe scara Richter a avut loc în august  în Filipine şi, potrivit autorităţilor locale, a avariat mai multe drumuri şi clădiri, între care un spital şi un complex sportiv folosit ca centru de carantină pentru bolnavii de Covid-19, scrie Reuters.

Acesta a fost cel mai puternic cutremur care a avut loc în ultimele opt luni în Filipine, aflată pe Cercul de Foc al Pacificului.

Seismul a avut loc în apropiere de oraşul Cataingan, care are o populaţie de 50.000 de locuitori.

Cel puţin o persoană a fost ucisă. Administratorul proviciei, Rino Revalo, a spus că un fost colonel de poliţie a murit după ce casa lui de trei etaje s-a dărâmat. Alte patru persoane au fost rănite.

Pacienţii spitalului avariat au fost mutaţi în spitale de campanie, iar în prezent este evaluată structura centrului sportiv pentru ca autorităţile să se asigure că poate adăposti persoanele plasate în carantină.

Filipine, cu o populaţie de 107 milioane de locuitori, a înregistrat cele mai multe cazuri de infectare din Asia de sud-est, peste 164.000, şi 2.681 de decese asociate noului coronavirus.

Agenţia de seismologie a transmis că nu există riscul formării unui tsunami, dar a avertizat că e posibil să existe replici puternice.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.