Un medic român a găsit LEACUL ce poate SALVA milioane de vieți

Adrian Bot, un cercetător în domeniul ştiinţelor biomedicale care trăieşte în S.U.A. din 1994, dezvoltă noi terapii genetice în lupta cu cancerul.

Tratamentul care nu a fost încă pus în vânzare se bazează pe o terapie ce tratează cancerul la nivel molecular.

„Este o terapie nouă, problema în cancer sunt celule care provocacă metastază. Cercetările noastre au dat rezoltate foarte bune în special atunci când vorbim despre tratarea leucemiei și nu numai.

Acest tratament este foarte eficient în cazul unor pacienți fără prea mari speranțe. 40% din ei se vindecă aproape complet. Numărul pacienților vindecați cu aceste celule pe care le folosim este din ce în ce mai mare. Receptorul artificial pe care îl folosim este capabil să detecteze celulele canceroase, iar bolnavii încep să se simtă mai bine rapid.

Celulele reacționează și distrug masele tumorale în maxim trei luni. Acest tratament se poate repeta și cu celule cu receptori diferiți dacă boala se schimbă.

Noi dorim ca aceasta terapie să fie comparabilă cu transplantul de măduva osoasă, dar acest preț ar putea scădea în funcție de țară. Practic, el costă 80.000 sau 100.000 de mii de dolari”, a spus Adrian Bot la TVR1.

Sursa: evz.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.