Un militar şi-a scos vecinii la „instrucţie” pe scara blocului şi a atacat doi poliţişti

Un militar şi-a scos vecinii la „instrucţie” pe scara blocului şi a atacat doi poliţişti

Militarul Vasile Voicu a fost condamnat la 11 luni cu suspendare sub supraveghere după ce, în urmă cu doi ani, şi-a traumatizat vecinii de pe scara unui bloc din Cluj Napoca, scoțându-i din locuințe și obligându-i să execute ordine militare.
Vasile Voicu a fost judecat la Tribunalul Militar Cluj pentru ultraj după ce a agresat și echipajul de poliție sosit la fața locului pentru a aplana conflictul, scrie gazetadecluj.ro.

Incidentul a avut loc în 2017. Într-un acces de furie, Voicu și-a scos cu forța vecinii de bloc din cartierul Mărăști și i-a aliniat pe scara blocului punându-i să facă instrucție militară. Speriaţi, oamenii au sunat la 112, dar la venirea polițiștilor lucrurile au degenerat. Militarul clujean și-a scos vecinii din bloc la instrucţie

Echipajul de poliție care a intervenit atunci era format din Dan Raț și Carmen Croitoru.

Agenții au intervenit, solicitându-i să înceteze, însă militarul a strigat că răspunde doar la ordine. După ce a fost încătușat, militarul l-a lovit pe agentul Raț, moment în care acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe scările de la etajul doi şi până la jumătatea primului etaj.

„Polițistul era plin de sânge. Ne-am speriat enorm. Cei ce erau scoși pe scară de către militar au profitat de neatenția acestuia și s-au refugiat în locuințe. Între timp, militarul îl amenința pe agent că dacă se ridică de jos îl va omorî „, a povestit un martor, potrivit ziardecluj.ro.

Într-un final, poliţiştii au reușit să îl imobilizeze pe militar, au chemat întăriri și l-au dus la Poliția Municipală, ulterior fiind internat la Clinica de Psihiatrie. Vasile Voicu a fost eliberat la scurt timp și detașat la o unitate militară din Constanța.Sursa: romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.