Un mort și mai mulți răniți după ce au acceptat provocări periculoase de pe siteurile de socializare

Un tânăr a murit și alții s-au ales cu răni mai mult sau mai puțin grave în ultimele zile după ce au decis să răspundă unor provocări periculoase lansate în mediile de socializare de pe internet, provocări precum să-și dea foc, la propriu, sau să facă „dușuri” cu apă înghețată, conform AFP.

Presa americană prezenta vineri cazul unui adolescent care a suferit arsuri de gradul doi după ce s-a stropit cu alcool și și-a dat singur foc pentru a răspunde unei astfel de provocări, „fire challenge”, postată pe YouTube și Facebook.

Tot în cursul acestei săptămâni, în Germania, presa anunța moartea unui bărbat în vârstă de 34 de ani și rănirea altor cinci în cadrul unei alte provocări privind îmbăierea în apă cu gheață.

Victimele au încărcat cupa unui excavator cu 2.000 de litri de apă cu gheață pe care urmau să și-o toarne pe cap în cadrul provocării. În timp ce cupa excavatorului era ridicată în aer, aceasta a cedat din cauza greutății apei și a căzut peste cei 6 tineri care așteptau baia cu gheață. Unul dintre ei a murit, iar ceilalți cinci au fost răniți.

„Oamenii chiar devin din ce în ce mai proști, sau mi se pare mie?”, se întreba un internaut pe Twitter, cu privire la aceste cazuri. „Trebuie să fi chiar prost să ajungi să-ți dai foc pentru doar cinci minute de glorie pe internet”, l-a completat un altul. De asemenea, alt internaut constata cu umor că este vorba de un nou proces de selecție naturală în era internetului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.