UN nou ATAC ARMAT: Cinci MORŢI şi opt răniţi FOTO

UN nou ATAC ARMAT: Cinci MORŢI şi opt răniţi FOTO

Autorităţile americane au anunţat că cinci persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte opt au fost rănite după ce un atacator înarmat a deschis focul în zona de colectare a bagajelor din aeroportul internaţional Lauderdale-Hollywood, situat la aproximativ 34 de kilometri de Miami. Poliţiştii l-au împuşcat şi reţinut pe atacator, transmite Reuters.

Iniţial au existat date contradictorii cu privire la numărul morţilor, unele surse precizau că este vorba despre până la cinci persoane decedate, în vreme ce alte publicaţii americane relatau că trei persoane şi-au pierdut viaţa în atacul armat din Florida, transmite news.ro.

Martorii susţin că atacatorul este un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, iar acesta a fost împuşcat de poliţişti în timp ce încerca să îşi reîncarce arma.

Un pasager a precizat că atacatorul era un ”tânăt slăbuţ” şi a întreptat arma direct spre pasagerii care aşteptau să îşi ridice bagajele pe aeroportul Lauderdale. Atacatorul nu a spus niciun cuvânt în timp ce trăgea la întâmplare în pasageri.

Atacatorul şi-a reîncărcat arma o singură dată, însă martorii nu pot preciza câte gloanţe au fost trase în incinta aeroportului Lauderdale.

FOTO: Daily Mail

FOTO: Daily Mail

International Business Times susţine că autorităţile americane au decis să implementeze măsuri de securitate suplimentare în portul şi la aeroportul internaţional din Miami. De asemenea, toate serviciile au fost suspendate pe aeroportul Lauderdale.

Împușcăturile s-au produs în zona de recuperare a bagajelor de la terminalul 2, unde autorul a fost și arestat.

Forţele de securitate i-au încolonat pe pasageri în mai multe zone ale aeroportului, inclusiv sub aripile avioanelor care se pregăteau de decolare înainte de atac, potrivit news.ro. Momentan autorităţile au susţinut că este vorba de un singur atacator înarmat.

Primele focuri de armă s-au auzit în partea inferioară a aeroportului Lauderdale. În incinta aeroportului era şi fostul purtător de cuvânt al preşedintelui George W. Bush, Ari Fleischer.

”Sunt la aeroportul din Fort Lauderdale. Au fost trase focuri de armă. Toată lumea fuge”, a postat Fleischer într-un scurt mesaj pe Twitter.

Mai multe ambulanţe au intervenit în apropierea terminalului 2 de la aeroportul Lauderdale-Hollywood.

Aautorităţile au evacuat pasagerii din avioanele care se pregăteau de decolare.

sursa:romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.