Un nou atac de ultimă oră!  Zeci de persoane ucise. Poliţia şi Armata au luat cu asalt un mall.foto

Un nou atac de ultima ora!  Zeci de persoane ucise. Poliţia şi Armata au luat cu asalt un mall

Cel puţin 20 persoane au fost ucise de un soldat, sâmbătă, în orașul thailandez Nakhon Ratchasima, și un alt număr necunoscut de persoane au fost rănite, anunţă BBC.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

UPDATE – Autorităţile au izolat locul în care s-a refugiat atacatorul și au evacuat aproximativ 100 de persoane rămase în mall. Au fost raportate schimburi de focuri în interiorul clădirii.

Bilanțul deceselor a urcat de la 17, la 20.

Potrivit unor surse din cadrul armatei thailandeze, autorul atacului, care încă se afla în libertate, s-ar fi certat cu ofiţerul sau superior, pe care l-a împuşcat mortal. Ulterior, a luat arma ofiţerului ucis şi a început să-şi împuşte colegii în rândul cărora este încă neclară dacă există victime.

„În momentul de faţă încercam să-l capturăm pe individ. Atât poliţia, cât şi forţele armate sunt desfăşurate în zonă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Ulterior, autorul a furat şi alte arme, precum şi un Humvee, cu care s-a dus la un mall. Iar pe drum, a ucis mai mulţi civili.

„Nu putem confirma dacă au fost luaţi ostatici (în mall – n.r.). Însă credem că se afla în terminalul 21 din mall. Lucrăm să rezolvăm această problemă”, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale.

Autorităţile nu cunosc, deocamdată, ce anume l-a motivat pe soldat să ucidă oameni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.