Un nou caz şocant, o femeie a murit după ce a fost operată de un chirurg fals. Pretinsul medic era de fapt un paznic concediat

O femeie în vârstă de 80 de ani a murit duminică la Lahore, în estul Pakistanului, la două săptămâni după ce a fost operată de un fost agent de securitate, care pretinde că este medic.

Victima a fost dusă la cel mai vechi și mai mare spital al orașului pentru tratament din cauza unei leziuni la spate. Un agent de pază, identificat ca Waheed Butt, a operat-o. Ulterior, starea pacientei s-a înrăutățit, motiv pentru care a fost dusă înapoi la spital, unde s-a descoperit că ea fusese operată de fapt de chirurg fals, un fost paznic, concediat în urmă cu doi ani de la spitalul Mayo din Lahore.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

„Paznicul deghizat în chirurg fals a fost pus sub acuzare și este acum în mâinile poliției„, a declarat Ali Safdar, purtătorul de cuvânt al poliției din Lahore, potrivit Daily Pakistan.

Nu mai departe de săptămâna trecută, în România, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 București au trimis în judecată două persoane, respectiv pe Svetlana Serghei și pe soțul ei, care vor fi judecați pentru că au practicat fără drept medicina.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.