Un nou scandal zguduie BORSA. N-a ţinut cont de nimic! Un poliţist din Moisei şi-a bătut nevasta chiar la ea la serviciu până când a băgat-o în spital

Un nou scandal zguduie BORSA. N-a ţinut cont de nimic! Un poliţist din Moisei şi-a bătut nevasta chiar la ea la serviciu până când a băgat-o în spital

Poliţiştii sunt cei care ar trebui să apere Legea şi uniforma pe care o poartă să impună o anumită conduită, dar nu mai ţin cont de nimic.

Un poliţist din Moisei şi-a snopit nevasta în bătaie chiar la  ea la serviciu. Bărbatul, foarte nervos, nu a mai ţinut cont nici de uniforma pe care o poartă şi nici de faptul că se afla la locul de muncă al soţiei din Borsa. I-a aplicat acesteia o corecţie „ca la carte” până când a băgat-o în spital.

Femeia a depus plângere la poliţie în această dimineaţă.

UPDATE: Martorii spun că mariajul celor doi durează de aproximativ 7 ani şi a fost mereu „condimentat” cu scandaluri, femeia fiind de o gelozie feroce.

„Îl urmăreşte, îl bănuieşte de tot felul, e foarte geloasă”, spun martorii.
Femeia s-a prezentat la Compartimentul Primire Urgenţe a Spitalului de Recuperare Borşa cu un traumatism minor de torace şi sânul stâng dar investigaţiile paraclinice nu au evidenţiat o traumă majoră. A fost consultată şi externată cu prescripţie medicală.
Poliţistul este originar din Baia Sprie, lucreaza de putin timp in Moisei si locuieste impreuna cu sotia la Borsa.

Vom reveni cu detalii.

foto:arhiva

Loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.