Un nou val de infectări în Maramureș. Crește și numărul persoanelor decedate din cauza Covid-19 în județ

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 82 de misiuni.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Cele 102 efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare la instituțiile abilitate. Au fost utilizate 35 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor.

În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional 17 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și şase persoane care nu au respectat măsura de carantinare la domiciliu sau în locația declarată. Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 50 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști, regulile stabilite în localitățile carantinate zonal. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru prevenirea, limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are centralizate următoarele date cu privire la situația epidemiologică:
🔹7283 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹132 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹2142 pacienți vindecați;
276 pacienți internați în spital;
🔹17 pacienți internați la ATI, din care patru pacienți intubați;
🔹1301 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹1018 persoane carantinate;
🔹34.882 teste efectuate până în prezent;
🔹6 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
▪️245 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

Deces nr. 244 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati.
Deces nr. 245 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta peste 80 de ani, a prezentat comorbiditati.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.