Un pod nou pentru locuitorii Borșei! Râul Cercănel nu mai trebuie traversat prin vad!

podOmul gospodar lucrează continuu și fără oprire, pentru ca celor din ograda lui să nu le lipsească nimic. Primarul gospodar lucrează pentru binele întregii comunități și, pas cu pas, încearcă să facă câte ceva pentru toți locuitorii orașului pe care îl păstorește. Un astfel de primar are Borșa, prin edilul Sorin Ion Timiș, care anunță săptămânal, dacă nu chiar zilnic, încă o realizare în frumosul oraș Borșa.

Astfel, după ce mai bine de 100 de km de străzi lăturalnice au fost reabilitate și date în folosință traficului mic, după ce edificii ale Borșei au intrat în renovare, iar asfaltul începe să se vadă pe fiecare stradă importantă din oraș, acțiunile continuă și pentru cei care trăiesc în zonele mai izolate ale localității. Acum a venit rândul localnicilor din zona Cercănel, pentru care s-a construit un pod, pentru a nu mai traversa râul Cercănel prin vad.

VEZI: Vezi ce surpriză a pregătit Primăria Borșa pentru borșenii veniți în vacanță!

”Și locuitorii zonei Cercănel pot, începând de azi, să circule pe strada Cercănel spre Preluca Mărului, pe un pod nou. Nu mai este nevoie să traverseze râul Cercănel prin vad”, a declarat Sorin Ion Timiș, primarul orașului Borșa.

Reamintim că tot azi, la ora 16.00, va fi inaugurată strada Valea Tisei, cu o lungime totală de doi kilometri. Mașinile mici pot, tot de azi, să ajungă până la ultima casă, drumul fiind lărgit și reabilitat. La recepția lucrărilor sunt așteptați să participe toți borșenii care doresc să se convingă că, începând de acum, mașinilor vor circula pe ”un drum adevărat”.

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.