Un politist de frontieră a fost ridicat de mascaţi. Bărbatul, bănuit de mai multe incendieri, scandaluri şi braconaj

Poliţist de frontieră săltat de mascaţi. Agentul este suspectat că alături de alte trei persoane a comandat mai multe incendii împotriva unor afacerişti şi poliţişti din localitatea Murgeni. Poliţistul este implicat şi în alte dosare penale şi este în prezent judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj.

Mascaţii au descins duminică dimineaţă în oraşul Murgeni, de unde au ridicat un poliţist de frontieră care lucrează la sectorul Fălciu, informează România TV. Acesta este bănuit că a comandat mai multe incendieri. Mai exact, acesta ar fi comandat un incendiu la casa unui om de afaceri din Murgeni, chiar la începutul acestui an, apoi au fost incedniate mai multe autoturisme ale poliţiştilor, printre care chiar şi a şefului poliţiei din Murgeni.

În plus, o fermă de animale a ars în noiembrie, sute de animale şi păsări fiind mistuite în flăcări. Poliţistul a fost ridicat alături de alţi 3 poliţişti, iar în aceste momente ei sunt audiaţi. Poliţistul a fost implicat în mai multe scandaluri şi loviri, pentru care are dosare, mai are pe numele lui un dosar de braconaj, el aflându-se la dispoziţia inspectoratului.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.