Un polițist maramureșan, campion la judo. Află ce rezultate au adus ceilalți paticipanți și unde s-a desfășurat competiția

   Cinci polițiști maramureșeni au participat la în perioada 29 martie – 01 aprilie a.c., etapa finală a Campionatului de Judo al M.A.I., care  a avut loc la Călimănești,în județul Vâlcea. Iar trei dintre ei s-au întors acasă cu medalii.

 

În cele două zile de concurs, zeci de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri români s-au înfruntat într-un spectacol sportiv deosebit pentru a stabili care sunt cei mai buni judoka din Ministerul Afacerilor Interne. Și ne mândrim că un campion național și doi vicecampioni sunt angajații Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Astfel, la categoria peste 35 de ani, agent șef de poliție Pop George (la -100 de kg) și agent șef principal Buga Marcel (la +100 de kg) s-au clasat fiecare pe locul 5.

 

Medalii de argint au obținut pentru Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș agent principal de poliție Augustin Laura și subcomisar de poliție Orban  Florin, ambii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare.

 

Iar noul campion național la categoria -35 de ani este subinspector de poliție Pop Bogdan din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională. Acesta a participat pentru prima dată la această competiție, întrucât este angajat al Inspectoratului de Poliție Maramureș de doar patru luni. Și ne bucurăm ca a venit cu o experiență de 17 ani de judo, având peste 10 titluri de campion național, campion balcanic și având cinci titluri de campion la Cupa României de Sambo.

Conducerea Inspectoratului adresează felicitări tuturor participanților și mult succes la toate competițiile viitoare!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.