Un proiect pentru Romania, aici, in Baia Mare

complexAstazi a fost prezentat de catre administratia publica locala din Baia Mare un proiect care doreste sa creeze, in zona bulevardului Unirii, un complex sportiv si de agrement, modern, destinat celor care doresc sa practice sport,  de orice nivel atat de performanta cat si de placere.

Complexul sportiv si de agrement va fi amplasat acolo  unde se afla in prezent sala polivalenta, bazinul olimpic, stadionul de rugby si cel de atletism, precum si sediul DSJ Maramures.

Primarul Catalin Chereches  a declarat despre acest proiect  „Este o suprafata de teren generoasa, o suprafata pe care in mod strategic, ca si primar al municipiului Baia Mare, nu am dorit, nu doresc si nu voi accepta niciodata sa fie afectata de constructii majore. Strategic doresc ca acest spatiu sa fie destinat sportului si agrementului si sa fie oferit comunitatii baimarene Au existat diverse tentative in consilii locale precedente pentru ca unii sa construiasca in aceasta zona cartiere de locuit. Cred ca exista suficiente resurse de teren in alta parte, iar aceasta zona sa fie folosita pentru sport si agrement, in completarea Parcului Central si pentru a lasa, totusi, orasul sa respire”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.