Un proiect personal al primarului Alin Sebastian Bîrda prinde viață: amenajarea cu foișoare, mese, bănci și vetre de foc în Valea Chiuzbăii!

Un proiect personal al primarului Alin Sebastian Bîrda prinde viață: amenajarea cu foișoare, mese, bănci și vetre de foc în Valea Chiuzbăii!

Valea Chiuzbăii este o zonă de suflet a băisprienilor iubitori de natură. Mulți dintre ei petrec zile întregi în zonele pitorești ale văii și se bucură de aerul curat și frumusețea zonei.

“Un proiect personal al meu, împărtășit și de colegii de la Ocolul Silvic Baia Sprie este amenajarea văii cu foișoare, mese, bănci și vetre de foc, pentru a face mai confortabile și civilizate zonele de agrement pe care mediul natural ni le oferă cu atât de multă generozitate. Împreună cu Radu Bud de la Ocolul Silvic Baia Sprie am colaborat la elaborarea modelului foișoarelor care sunt amplasate în această perioadă de către muncitorii Serviciului Public din cadrul Primăriei Baia Sprie.

Fac un apel la cetățenii care se bucură de frumusețea acestor locuri, să nu le deterioreze, să păstreze curățenia în zonele de picnic și să ofere un exemplu de implicare civică și de protecție a mediului natural.

Sănătate multă!” a transmis comunității, primarul Sebastian Alin Bîrda

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.