Un rezultat mincinos. HCM Minaur -CS Dinamo București 23-23!GALERIE FOTO

8HCM Minaur a remizat în prima etapă a Ligii Naționale, scor 23-23 împotriva medaliatei cu bronz din sezonul trecut, CS Dinamo București, după un meci dominat de la un capăt la altul de către echipa noastră. La pauză, HCM Minaur a avut cinci goluri în avantaj, scor 14-9.

PRIMA REPRIZĂ

Primele zece minute ale meciului au fost foarte echilibrate, cele două echipe mergând de la egal la egal. La mijlocul primului act, Minaur a rupt pentru prima dată echilibrul și s-a distanțat la trei goluri, scor 6-3. În continuare, HCM Minaur a păstrat diferența între ea și adversara sa, chiar a mărit-o la 4 (9-5) sau la 5 goluri. Cinci goluri a avut campioana României și la pauză, când a condus cu scorul de 14-9.

REPRIZA SECUNDĂ

Începutul celui de-al doilea mitan a început cu Dinamo în revenire de formă, care a redus avantajul echipei noastre la trei goluri, scor 16-13. Diferența de trei goluri s-a păstrat și la mijlocul reprizei, scorul fiind 21-17. Cu zece minute înainte de final, Dinamo s-a apropiat la un singur gol, scor 22-21. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 23-23.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.