Un tânăr a găsit un APARAT FOTO RUGINIT pe fundul apei. Ce a descoperit în el este INCREDIBIL!

aparatUn instructor de sporturi nautice a descoperit un aparat foto ruginit, care părea destul de vechi, pe fundul unui râu.

Lubomir Zajíček a găsit, la începutul lunii august, în râul Vtlava din oraşul Český Krumlov din Cehia, respectivul aparat, care se afla în apă de peste 5 ani, potrivit expats.cz care citează iDNES.cz.

Nu mică i-a fost mirarea când a vrut să vadă pozele de pe cardul de memorie, iar acesta încă funcţiona. Pe card se aflau peste 1 000 de poze, din care majoritatea aveau în prim plan o tânără, cel mai probabil proprietara aparatului. Pozele erau făcute în timpul unei excursii în Anglia şi în Český Krumlov, iar ultimele erau din data de 12 iunie 2010.

VEZI: Tot ce trebuie să faci este să arunci o privire la aceste imagini, să îți alegi una dintre ele, apoi vei descoperi calea pe care o urmezi. Calea pe care o vei alege va spune foarte multe lucruri despre tine!

Lubomir a început o adevărată campanie pe internet pentru a o găsi pe fată, poze cu ea fiind distribuite de peste 23 000 de oameni.

aparat1

Munca de căutare a fost încununată de succes, fata fiind găsită. Numele ei este Chloe, locuieşte în Australia şi va primi un pachet cu pozele pe care le credea pierdute pentru totdeauna.

sursa:newsar.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.