Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată

În urma activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, sprijiniți de Grupa Canină a I.P.J. Maramureș, au identificat persoana bănuită de comiterea unei tâlhării, sesizat în seara zilei de 19 mai a.c.

În fapt, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în satul Copalnic, un bărbat de 98 de ani a fost victima unei tâlhării. Apelantul, nepotul bătrânului, l-a găsit la locuința acestuia, prezentând urme de violență vizibile, motiv pentru care a apelat numărul unic 112.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, persoane necunoscute, au pătruns în locuința victimei, de unde au sustras și 5.000 de lei.

Un echipaj medical i-a acordat persoanei vătămate îngrijiri medicale, fiind transportată la spitalul din Baia Mare pentru investigații suplimentare.

Polițiștii au continuat cercetările în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei, astfel că, polițiștii Secției 7 Suciu De Sus, cu sprijinul Grupei Canine, au reușit identificare persoanei, respectiv un tânăr de 21 de ani din județul Sibiu.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în fața  judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu-Lăpuș, a fost dispusă arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Maramureș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.