Un tânăr susține că a călătorit în viitor și că este ultimul om rămas pe Pământ. Filmările lui au devenit virale

Un utilizator al platformei TikTok a devenit viral după ce a pretins că a călătorit în timp, cu șase ani, și că nu mai există alți oameni în afară de el.

Presupusul călător în timp are ca nume de utilizator pe TikTok @unicosobreviviente, în traducere unicul supraviețuitor, și spune că îl cheamă Javier.

Primul videoclip al lui Javier a fost publicat în februarie 2021 și surprinde orașul Valencia, Spania, care arată relativ normal, cu excepția unui fapt – orașul pare a fi complet lipsit de oameni. În videoclip, care a fost vizionat de peste 7 milioane de ori, el susține că este un călător în timp din anul 2027. El spune că până atunci, omenirea se va dispărea.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

În videoclipurile ulterioare, acesta filmează diferite centre și puncta importante ale orașului, cum ar fi spitalul, grădina zoologică sau centrul orașului, încercând că găsească alți oameni.

Ce este și mai ciudat, este faptul că el prezintă un sfârșit al omenirii, dar fără să fie vorba despre un dezastru natural, deoarece străzile sunt curate, clădirile sunt într-o stare bună, magazinele sunt pline cu marfă, iar mașinile sunt parcate perfect pe străzi.

Chiar dacă unii îl cred, puțini ce-I drept, mulți îi cer mai multe dovezi că lumea pe care o prezintă el este una reală.

Javier nu este singurul tiktoker care a ales un astfel de content. Un alt utilizator susține că a fost în viitor și face diferite predicții pe care el le știe pentru că, susține el, a călătorit în timp.

Sursa: protv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.