Un taxi cu doi pasageri a fost lovit de tren. O persoană a murit

Un taxi cu doi pasageri a fost lovit de tren. O persoană a murit

Un taximetru care transporta doi pasageri a fost lovit, vineri, la Orşova, judeţul Mehedinţi, de un tren marfar care circula pe ruta Timişoara – Drobeta Turnu Severin. Unul dintre pasageri a murit, iar şoferul şi celălalt pasager au fost transportaţi la spital.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Mehedinţi, vineri a avut loc un accident feroviar în municipiul Orşova. „Conducătorul unui taximetru de 45 de ani din municipiul Orşova, care transporta doi pasageri pe strada Valea Cernei din aceeaşi localitate, la o trecere cu calea ferată semnalizată cu indicator de oprire (STOP) şi trecere la nivel cu calea ferată, nu a respectat semnificaţia indicatoarelor şi a fost lovit de un tren marfar ce deplasa din direcţia Timişoara – Drobeta Turnu Severin„, a transmis Poliţia Mehedinţi.

În urma impactului, pasagerul din dreapta faţă, în vârstă de 57 ani, a fost resuscitat, însă în zadar, medicii constatând decesul acestuia. Celălalt pasager şi şoferul taxi-ului au fost şi ei răniţi şi transportaţi la spital.

Atât şoferul taximetrului, cat şi conducătorul locomotivei au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului. Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.