Uniți în Europa! Radu Tînc – reconfirmat în funcția de președinte PMP Gârdani

O zi de sâmbătă frumoasă la Gârdani. Mult soare. Reprezentanții organizației locale PMP Gârdani s-au adunat la o ședință de alegeri mai atipică. Nu au ales o sala de Cămin Cultural, ci au decis să se vadă într-un loc frumos, în natură, pentru a-și alege președintele și liderii care vor conduce filială în bătăliile elctorale care urmează.

Au avut și colegi din organizația județeană, precum și mai mulți tineri PMP-iștii care au dorit să vadă cum decurge o acțiune de alegeri interne. Astfel, au onorat conferința Lucian Morar, președintele PMP Maramureș și primar al orașului Ulmeni, George Moldovan, secretar general PMP Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Cornel Varga, consilier județean, Florin Creț, consilier municipal Baia Mare, Bogdan Pop și Monica Chira – lideri ai organizației de tineret. Nu au lipsit parlamentarii PMP, senatorul Severica Covaciu și deputatul Adrian Todoran.

După dezbaterile normale ale unei astfel de acțiuni și luările de cuvânt la subiectele zilei (alegeri europarlamentare, probleme de buget, durerile oamenilor legate de infrastructură, alegerile locale din 2020), reprezentanții PMP au trecut la vot. În urma acestuia, noua structură a PMP Gârdani arată astfel: Radu Tînc – președinte reconfirmat, vicepreședinți – Vasile Husti, Vlăduț Dumitraș și Ilie Dumitraș, secretar general – Călin Piron. Pentru funcția de secretari executivi au fost aleși Monica Peter,  Dănuț Botiș, Daniel Ioan Ardelean și Flaviu Temple.

Noua structură aleasă are ca obiective imediate obținerea unui scor bun la alegerile europarlamentare și pregătirea alegerilor locale din primăvara anului viitor.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.