Uniți în Europa! Sighetu Marmației i-a primit cu un soare cald pe PMP-iștii maramureșeni

Uniți în Europa! Sighetu Marmației i-a primit cu un soare cald pe PMP-iștii maramureșeni

Gabriel Filipciuc pregătește o altfel de candidatură la Primăria de la poalele Solovanului

Un suflu nou vine pe scena politică din municipiul Sighetu Marmației. Experiența celor mai în vârstă se împletește, mai nou, cu tinerețea celor care atacă viitoarele campanii electorale. Lucrul acesta se întâmplă și la nivelul Mișcării Populare. La sfârșitul săptămânii trecute un soare cald de primăvară i-a întmpinat, la Sighet, pe reprezentanții PMP Maramureș. Soarele, zâmbetele, mișcarea, merele și sănătatea au fost repere, și aici, pentru frumoasa echipă a Mișcării Populare.

Desemnarea oficială din partea PMP Maramureș a tânărului Gabriel Filipciuc pentru a candida la funcția de primar al Sighetului modifică percepția dinamicii politicii locale într-un sens pozitiv. Astfel, liderii PMP au dorit să dea forță începutului de precampanie pentru alegerile europarlamentare și în municipiul de la poalele Solovanului. Entuziaști, după acceptarea din partea fostului președinte Traian Băsescu de a deschide lista națională a PMP pentru europarlamntare, PMP-iștii maramureșeni au luat la pas străzile din Sighet, discutând cu trecătorii. Lucian Morar, președinte PMP Maramureș și primar de Ulmeni, George Moldovan, secretar general PMP și vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, senatorul Severica Covaciu, candidat pe poziția 11 pe lista PMP la europarlamentare, Gheorghe Grad și Cornel Varga, consilieri județeni, Florin Creț, consilier municipal în cadrul Consiliului Local Baia Mare, dar și liderii de la tineret Monica Chira și Bogdan Pop au luat pulsul sighetenilor, acum, în prag de campanie electorală, oferindu-le binecunoscutele mere verzi, simbolul electoral al PMP.

„Acțiunea de astăzi a fost una care îmi dă încredere în viitor. Am conștientizat, din nou, că mă regăsesc în familia PMP. Mișcarea Populară promovează tinerii, le acordă o mare încredere și sprijină inițiativele acestora. Am găsit aici oameni deosebiți, determinați să aducă schimbări majore în spectrul socio-economic al comunităților din care fac parte. Voi continua în perioada următoare acțiunile în mijlocul sighetenilor pentru a vedea care sunt problemele importante ale comunității noastre” a precizat Gabriel Filipciuc, candidat PMP Maramureș la Primăria Sighetu Marmației.

Acțiunile PMP Maramureș în mijlocul maramureșenilor vor continua și în zilele următoare, liderii Mișcaării Populare dorind să cuprind localitățile din întreg județul.

„În ultimele zile am avut o serie de întâlniri cu maramureșenii din diferite localități ale județului nostru. Iată că și astăzi, la Sighetu Marmației, o echipă de peste 70 de PMP-iști inimoși, înconjurați de mult soare și ospitalitate din partea sighetenilor, a putut să ofere zâmbete și mere celor cu care s-a întâlnit. Suntem bucuroși că președintele Traian Băsescu ne-a onorat cu acceptarea candidaturii de pe poziția 1 pe lista noastră națională, fiind cel mai experimentat politician român care știe ce înseamnă România în Uniunea Europeană și care va explica asta românilor astfel încât aceștia să nu se lase păcăliți de policienii care-și clamează patriotismul.” a declarat Lucian Morar, președinte PMP Maramureș.

(P)

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.