Uniți în Europa! Un zâmbet și o floare din partea PMP pentru maramureșence!

Liderii PMP Maramureș împreună cu tinerii din partid s-au “mișcat” prin Maramureș  pentru a împărți flori, zâmbete și felicitări doamnelor și domnișoarelor. Reprezentanții PMP însoțiți de liderul partidului au dăruit și în acest an flori de 1 și 8 Martie.

Lucian Morar, președinte PMP Maramureș și primar al orașului Ulmeni, a păstrat tradiția, apreciind maramureșencele cu o floare și urări. Pentru acest gest, aceștia s-au poziționat în zona Center-ului de pe bdul București din municipiul reședință de județ și au oprit doamnele și domnișoarele care treceau prin zonă.

El a fosst ajutat de George Moldovan, secretar general al PMP Maramureș și vicepreședinte al Consiliului județean, de Florin Creț, consilier municipal al PMP, Cornel Varga, consilier județan, de tinerii lideri Bogdan Pop și Lucian Morar jr. De altfel, pentru domnii din PMP această acțiune s-a permanentizat în ultimii 5 ani.

„Am ieșit la început de martie pentru a le ura mamelor, mămicilor, doamnelor, domnișoarelor o primăvară frumoasă și să le mulțumesc totodată pentru faptul că ele aduc primăvara în viața noastră. Am sărbătorit 8 Martie pentru organizația Partidul Mișcarea Populară. Am ținut să punctăm această zi a doamnelor, domnișoarelor, mamelor și bunicilor printr-o masă cu muzică, veselie, un pahar de șampanie și flori frumoase pentru toată lumea. O să fie foarte multe surprize pentru doamne și domnișoare pentru că trebuie să fim drăguți, trebuie să fim atenți cu cele mai minunate ființe din viața noastră ” a declarat Lucian Morar, președintele PMP Maramureș.

Nu a lipsit nici petrecerea, unde peste 300 de persoane, în special doamne și domnișoare, au putut petrece și degusta o felie din deliciosul tort PMP.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.