UNPR își propune să obțină 10% din voturile românilor la viitoarele alegeri generale

unpr2Fonta: Obiectivul UNPR este să ajungem un partid de 10%!

„Suntem mai mulți și mai puternici, forța UNPR vine de aici din teritoriu, de la fiecare organizație, de la simpatizanții noștri. Avem în față o perioadă foarte grea, va trebui să demonstrăm românilor că suntem un partid  care va intra în competiția alegerilor cu obiective clare, cu soluții care vor influența viitorul României pe termen lung.

Datoria tuturor membrilor este să facem din UNPR, un partid de 10%”, a declarat președintele UNPR Maramureș, Nuțu Fonta, citându-l pe liderul central al progresiștilor, viceprim-ministrul României, Gabriel Oprea.

Liderul județean al UNPR  a vorbit, apoi, despre cele cinci teme majore asumate în Planul Politic Național al partidului: Renașterea națională, Funcționarea statului, Rolul României în lume, Funcționarea economiei, Noul stat social, care vin în întâmpinarea așteptărilor legitime ale simpatizanților săi, dar și ale românilor în general. ”UNPR demonstrează în continuare unitate, stabilitate și consecvență, în relația cu partenerii săi. Susținem coaliția, guvernul din care facem parte și pe președintele României, pe problemele ce țin de securitatea națională” a subliniat liderul UNPR Maramureș, arătând că acesta este și mesajul transmis de la centru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.