Urmărire ca în filme pe străzile din Baia Mare. S-au tras focuri de armă. Șoferul fugar a fost prins după o cursă de aproximativ 10 km

Urmărire ca în filme pe străzile din Baia Mare. S-au tras focuri de armă. Șoferul fugar a fost prins după o cursă de aproximativ 10 km

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Azi-noapte, în jurul orei 02.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Baia Mare, aflați în serviciul de patrulare, au observat pe bulevardul Independenței din municipiu un autoturism, care circula spre strada Victoriei, turând motorul excesiv și derapând controlat.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna ianuarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Polițiștii rutieri au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul autoturismului, în momentul în care a observat echipajul de poliție, și-a continuat deplasarea, demarând pe contrasens pe strada Victoriei, înspre Valea Roșie.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până pe strada Imașului, aproximativ 10 km, unde conducătorul autoturismului ar fi pierdut controlul direcției de mers și ar fi lovit grămada de zăpadă de pe marginea părții carosabile.

Întrucât nici acest lucru nu l-a făcut pe conducătorul autoturismului să oprească, polițiștii rutieri au executat somațiile legale, verbale prin stația autospecialei, ulterior executând un foc de avertisment în plan vertical și unul asupra pneurilor din spate.

La scurt timp, autoturismul a oprit, la volanul acestuia polițiștii identificând un tânăr, de 20 de ani, din Baia Mare.

Ca pasager, pe locul din dreapta față, se afla un tânăr, de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate sunt atribuite unui alt autoturism.

Conducătorul auto a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest și Drugtest, rezultatul fiind negativ.

În continuare, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false de înmatriculare, fapte prev. și ped. de art. 334 alin. 1 și 2 din Codul Penal, iar tânărul urmează să fie sancționat contravențional pentru neoprire la semnalele polițistului rutier, trecerea pe culoarea roșie a semaforului și circulație pe contrasens, conform O.U.G. nr. 195/2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.