Urmarire ca-n filme pe Mesteacăn, soldată cu accident în Ileanda!

urmarirePoliţiştii rutieri maramureşeni au acţionat pentru identificarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie şi prevenirea producerii de accidente rutiere cu consecinţe grave.

În timp ce efectuau controlul şi supravegherea traficului rutier pe D.N. 1C, poliţiştii oraşului Şomcuta Mare au efectuat semnalele luminoase şi acustice de oprire a unui autoturism despre care existau indicii că este condus de către o persoană care nu deţine permis.

Cel de la volan, un tânăr de 21 de ani, din comuna Ileanda, judeţul Sălaj, a ignorat semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea. Fuga de poliţişti a fost de rău augur, întrucât, odată ajuns în localitatea de domiciliu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor şi examinărilor de la faţa locului, poliţiştii au găsit în maşină patru recipiente din plastic în care erau 240 litri de motorină pentru care tânărul nu a putut prezenta documente de provenienţă. Întreaga cantitate de combustibil a fost confiscată.

De asemenea, s-a constatat faptul că sălăjeanul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii continuă cercetările.

foto:arhivă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.